Mobil: 4018 6068

Firmaet »Drone Foto og Video Vejle« er stiftet den 2. oktober 2015 af mig, Bjarne E. Nielsen.

Min interesse for foto og video går rigtig mange år tilbage. Jeg fik mit første ”spejlreflekskamera” tilbage i 80’erne, og i 1992 købte jeg mit første videokamera, et Sony CCD-V800.

Fra 2009 tog interessen for video virkelig fat, nu var det ikke kun private feriefilm, jeg beskæftigede mig med, men i høj grad videooptagelser, kombineret med musikoptagelse i mit studie »Musik Og Video Studiet« Har du lyst, kan du på mine YouTube kanaler se en del af, hvad jeg har optaget:

Egne flygeloptagelser – Firma relaterede videoer –  Ferie videoer – Andres Musik videoer – Diverse videoer


Flere musikvideoer produceret af Musik Og Video Studiet:

Lasse Nilsson på Youtube
Julia Aabjerg Bratland på Youtube
Clara Sofie Lund på Youtube

Drone Foto Og Video Vejle

Drone Foto Og Video Vejle

Musik- Og Videostudiet

Drone Foto Og Video Vejle


I 1970’erne blev jeg uddannet landmålingstekniker og arbejdede som sådan nogle år. Jeg var virkelig glad for dette job, men grundet en krise i samfundet måtte jeg sadle om, og jeg blev mere eller mindre tvunget til at finde en anden hovedbeskæftigelse, hvilket blev musikken. Tidligere i min ungdom havde jeg spillet og ernæret mig som professionel musiker i et par år.


Drone Foto Og Video Vejle


I begyndelsen af 80’erne besluttede jeg mig for at tage en uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium, og i 1986 stod jeg så med eksamensbeviset. 1. september 2015 kunne jeg fejre 40 års jubilæum som klaverlærer ved Musikskolen Vejle Kommune.

I 2007 indspillede jeg 2 CD’er med klassisk klavermusik, og i 2009 yderligere 2 klassiske CD’er. I 2013 udkom min seneste CD, denne gang med musik, der ikke er klassisk.


Drone Foto Og Video Vejle

Drone Foto Og Video Vejle


De seneste 7-8 år har jeg haft Foto og Video som en bibeskæftigelse, men med stiftelsen af firmaet »Drone Foto og Video Vejle« regner jeg med, det på et tidspunkt bliver min hovedbeskæftigelse.

Jeg har ofret så mange penge på udstyr, at de fleste ville “tage sig til hovedet”, hvis de kendte beløbet, hvilket også betyder, at jeg ganske enkelt har alt, hvad hjertet kan begære. Alt grej er top professionelt og optager i 4K (4096 x 2160) eller i UHD (3840 x 2160).

Seneste indkøb af grej er min drone »DJI Inspire2 med Zenmuse X5S kamera«, som jeg forventer mig særdeles meget af. Det er helt fantastisk, hvor flotte billeder og videoer man kan lave fra luften.


© Copyright - Drone Foto og Video Vejle