Mobil: 4018 6068

Hvad vil det koste dig?
Under alle omstændigheder mindre end hos andre udbydere.

Hvordan det?
Jeg arbejder på hobby basis og skal derfor ikke tjene til dagen og vejen med at lave video og foto optagelser, og da jeg indtil videre ikke er momsregistreret, så sparer du også momsen som privat kunde.

Når det er hobby, så er udstyret vel også bare hobby udstyr?
Niks! Her tager du helt fejl, mit udstyr er fuldt professionelt, ja endog i den bedste ende. Se blot en lille del af mit udstyr på siden UDSTYR.

Ja, men hvad koster det så?
Hvis du sender mig en mail og beskriver så præcist som muligt hvad du ønsker, det kunne f.eks. være: »2 minutters drone video af min ejendom inkl. underlægningsmusik samt 10 fotos fra luften«, så vil jeg samme dag sende dig en ca. pris. Hvis du mener, denne pris er noget, vi kan gå videre med, skal vi bare blive enige om detaljerne, og herefter får du så en endelig pris på hele projektet. Du kan se priseksempler her http://musikogvideostudiet.dk/oekonomi/ 

Garanti
Jeg vil give dig yderligere 2 garantier, som jeg ikke tror, nogen anden vil tilbyde dig.

1. Kan du finde et tilbud på nettet, hvor et andet firma vil gøre det billigere, naturligvis indenfor samme kvalitet, som jeg laver, så vil jeg tilbyde dig en pris, der er 10 % billigere end den pris, du har fundet på nettet.

2. Såfremt jeg har lavet en video for dig, og dermed udført arbejdet, og det så mod forventning viser sig, at du ikke er tilfreds med resultatet, ja så vil det ikke koste dig en krone. Forudsætningen er dog, at du kommer hos mig og ser det færdige resultatet, men er det ikke efter din mening i orden, så har mit arbejde været omkostningsfrit for dig. Dog skal du betale mine transportudgifter, takst efter statens regler.

Så kan jeg vist ikke gøre det bedre for dig som kunde!

Jeg leverer meget gerne uredigerede droneoptagelser, som du så selv kan redigere. Da det største arbejde ligger i redigeringen, vil uredigerede optagelser således altid være billigere.

Hvad afhænger prisen af?
Prisen på en færdig video afhænger af flere ting, bl.a.:

1. Hvilken musik du vil have på din video (der er rettigheder på langt den største del af den musik, der findes). Om du selv finder den musik, der skal bruges?

2. Skal der være tekst på videoen? Skriver du selv teksten, eller på anden måde informerer mig om, hvad der skal stå?

3. Vil du have speak på din video? Forfatter du selv det, der skal speakes?

4. Alt materiale leveres i absolut bedste kvalitet, ønsker herudover koster ekstra.

5. De færdige billeder/videoer leveres som online download. Ønsker du det anderledes, betales herfor.

Rettighederne til materialet overgår naturligvis til dig, når fakturaen er betalt. Jeg forbeholder mig dog retten til at bruge fotos og video på min webside og til andenmarkedsføring som reference til mit arbejde.

Men som skrevet, send mig en e-mail bjarneenielsen49@gmail.com og du vil få et uforpligtende tilbud med en ca. pris.

© Copyright - Drone Foto og Video Vejle